Позвоните нам
38(073)733-73-53
38(099)733-73-53
38(096)733-73-53

пн-пт: с 9-30 до 18-30
сб,вс.: выходной

Прогулянкова коляска Evenflo® Shyft™ Gold™ - Onyx

Прогулянкова коляска Evenflo® Shyft™ Gold™ - Onyx

Прогулянкова коляска Evenflo® Shyft™ Gold™ - Onyx

Производитель:Evenflo
Код товара:EV6910806231031/6910806230034
Доступность:1
  • 11 000.00грн

Прогулянкова коляска Evenflo® Shyft™ Gold™

Розумна прогулянкова коляска Evenflo Shyft™Gold™ це витончене поєднання стилю, комфорту ібезпеки. Це система 2 в 1, яка включає всебе:

  1. шасі (безпосередньо рама візка)
  2. змінний прогулянковий блок (люлька)-трансформер

1) Шасі обладнано міцнимиполіуретановими колесами ідеального діаметру. Вони не дуже великі іне громіздкі, але і не дуже маленькі для того, щоб ви без зусильмогли переїхати бордюр або сходинку. Передні колеса поворотні, щоробить коляску надзвичайно маневреною. Біля кожного заднього колесарозташовані ножні гальма. Для ще більшої безпеки малюка у візку,кожне гальмо автономне і блокується окремо натисканням на важіль.Розблокування так само відбувається натисканням на важіль, але зпротилежного боку, щоб ви не псували своє взуття піднімаючи важелівгору. Між колесами розташована містка корзина для речей. Рамавиконана з алюмінію, вона вжеукомплектована підсклянником і вам непотрібно шукати і купувати його окремо. Батьківська ручкарегулюється за висотою, ви можете змінювати її положення припотребі. Система амортизації візка EvenfloShyft™ сконструйована таким чином, щоб при русімаксимально згладжувати нерівності дороги і малюкові було в ньомукомфортно. Шасі складається "книжкою" і закріплюється спеціальнимбічним замком. Шасі складається "колесами в один бік", може бутискладено разом з прогулянковим блоком (приведеним в вертикальнеположення). Візок стійкий в складеному вигляді.

2) Люлька візочка EvenfloShyft™ легко трансформується в прогулянковий блок.Вона виконана з якісної міцної тканини. Прогулянковий блок маєкілька положень нахилу спинки і регульовану підніжку, длямаксимального комфорту вашого малюка. Усередині прогулянковогоблоку розташовані 5-точкові ремені для пристібання дитини з м'якимиплечовими накладками. Так само є захисний бампер, великий капюшоні полог на ніжки. У комплектійде дощовик і сумка длямами.

Додаткова опція - автокрісло Evenflo Gold™SecureMax™ групи 0+/1 обладнанетехнологією SensoreSafe™.

Розумне автокрісло Evenflo Gold™SecureMax™ групи 0+/1 обладнанетехнологією SensoreSafe™ (інтелектуальнийзахист вашої дитини в автомобілі) і призначене для діток вагою від1,8 до 15,8 кг (зріст 41-83 см). Автокрісло протестовано наперевертання автомобіля. Усередині автокрісла знаходяться 5-точковіплечові ремені, які регулюються в залежності від розмірів дитини.Є знімний матрацик дляновонародженого, чохол автокріслазнімається для чищення та витримує до 500 циклівмашинного прання. Для зручності перенесення автокрісла, в ньому єергономічна ручка. Крісло встановлюється на шасі візка і можетимчасово використовуватися замість люльки, для захисту від сонцяабо вітру на автокріслі так само є капюшон. Якщо ваша дитиназаснула в поїздці, вам не потрібно її будити і діставати завтокрісла, ви можете дістати дитину з машини разом з кріслом.Автокрісло Evenflo Gold™SecureMax™ фіксується в автомобілі за допомогоюштатного ременя безпеки. Це автокрісло можливо зафіксувати вIsofix, встановивши його на спеціальну базу (купується окремо).

Вага автокрісла 9 кг. Габарити 76 х 44 х 43 см.

Прогулянкова коляска Evenflo Shyft™Gold™ це не просто коляска 2 в 1, це незаміннапомічниця для батьків і комфорт для малюка.

В комплекті

  • рама
  • прогулянковий блок
  • полог на ніжки
  • сумка для мами
  • дощовик

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо
Captcha